Revista Practic în bucătărie

Au inceput inscrierile la Gala BLOGourmet 2011!

The Harbour premiaza cei mai buni bloggeri culinari ai anului 2011! Pentru prima data in domeniul H.O.R.E.C.A. , blogerii sunt provocati sa fie cei mai buni! Iesi din online si fii cel mai bun!
gala.jpg

Gala BLOGourmet se adreseaza atat bloggerilor culinari, celor care activeaza in mediul online si au drept activitate segmentul culinar, cat si  publicului care ii apreciaza si le citesc zilnic postarile. 

Categoriile propuse sunt noua la numar, se vor premia cele mai bune recenzii de restaurante (din perspectiva bloggerului), cel mai bun blogger retetar, cel mai bun blog de nisa, cele mai bune fotografii de preparate, cea mai accesata pagina de Facebook a unui blogger, cel mai bun travel & food blogger, cea mai buna fotografie de produs culinar finit (food porn).

Intre 5 ianuarie – 31 ianuarie 2012, bloggerii pot accesa site-ul www.harbour.ro si inscrie blogul in Gala la categoriile dorite. A doua etapa, respectiv votul, va incepe pe data de 1 februarie 2012 si va dura pana pe data de 18 februarie 2012.

Pe 24 februarie, in cadrul unui eveniment inedit, The Harbour va premia cei mai buni bloggeri culinari ai momentului!

Premiile vor fi oferite de Logitech, Bilancia si Bristot. Evenimentul este sustinut de Horeca Romania, Food&Bar Magazine, Afterhours, Culinar.ro, Ecuisine.ro, Metropotam, Magic Fm, Vinul.ro, SoFresh.

Inscrieri si sistemul de vot pe www.harbour.ro.

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE