Horoscop 30 noiembrie – 6 decembrie

Sursa
Revista Femeia De Azi
Foto
Shutterstock
Horoscopul saptamanii 30 noiembrie – 6 decembrie
horoscop2.jpg

Noiembrie se încheie într-o notă activă: ne vom dori să ne împlinim aspiraţiile, oricât de ambiţioase ar părea. Astrele ne susţin dorinţele, câștigăm mulţi bani, dar vom cheltui la fel. Decembrie debutează cu influenţe nu tocmai favorabile pentru sănătate din pricina deprinderilor rele pe care le avem. Atenţie la accesele de furie și la accidentele vasculare!

 

Săgetător
Uranus te susține și toți beneficiază din plin de afecțiunea ta sinceră. Vei fi plină de energie și eficiență, iar ai tăi nu prididesc să se mire și să-ți mulțumească. Sănătatea e puternic susținută, știi ce vrei de la viață și poți s-o ceri acum cu voce tare: astrele te susțin din plin!

 

Capricorn
Soarele îţi luminează/protejează viaţa de familie. La fel va face Jupiter, astrul norocului: bucuria de a trăi îţi umple sufletul, precum și vestea că vei avea un prichindel. Tocmai de aceea, atenţie la răceli, inflamaţii, accidente prin lovire și entorse!

 

Vărsător
E posibil să-ţi schimbi stilul de viaţă. Marte te susţine în întreprinderile profesionale, unde vei da dovadă de isteţime și imaginaţie. Tot Marte îţi susţine energia și puterea de muncă – ai grijă de ficat, care va protesta dacă exagerezi. Atenţie la ce mănânci!

 

Peşti
Te preocupă îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din familie. Dacă dai ascultare impulsului, astrele te vor susţine din plin și poţi repara/remedia problemele din trecut pentru care te-ai tot consumat. Odihnește-te mai mult și nu fi agresivă din orice!

 

Berbec
Apropierea sărbătorilor îţi creează o stare minunată și privești totul cu entuziasm și bunăvoinţă. La serviciu, vei ști să nu depășești limitele implicării rezonabile, dar în cuplu vei scăpa frâiele, spre încântarea partenerului. Vei avea un moment de oboseală, dar trece.

 

Taur
Încearcă de săptămâna asta să nu mai fii atât de dură cu cei mici. Vorba bună mult aduce, mai ales acum, înaintea mult așteptatelor sărbători. Saturn te sfătuiește să nu fii invazivă și să nu exagerezi cu grija pentru partener. Te poate încerca o scădere a imunităţii.

 

Gemeni
Ai parte de liniște în familia proprie și de complicitate amuzantă cu părinţii. Profesional, nu face nimic fără să te consulţi cu persoane cu adevărat competente. Nu acţiona de una singură! Renunţă la zahăr și grăsimi ca să eviţi unele probleme cu articulaţiile.

 

Rac
Pluton te ajută să faci faţă tuturor obligaţiilor pe care le ai, profesionale, dar și familiale. Uranus te susţine profesional, iar Saturn te învaţă că fericirea și trăinicia unui cuplu se construiesc cu pași mici și răbdare. Vei fi plină de energie, dar nu te risipi prea tare.

 

Leu
Incapacitatea de a fi obiectivă îţi creează probleme și va provoca dezamăgirea celor dragi. Nu perpetua nemulţumirile dacă ai probleme la serviciu! Mai bine caută un alt loc de muncă, pe măsura dorinţelor. Ești plină de energie, dar exagerezi și îţi forţezi prea des limitele.

 

Fecioară
Deși te consacri familiei și fiecăruia în parte, este posibil să ai parte de unele ciocniri de opinii și chiar de interese. Încearcă să nu dramatizezi și treci mai departe. Atenţie la sănătate și la nevoia de a te menaja, odihni, răsfăţa. Nu forţa nota!

 

Balanţă
Perioada următoare se anunţă deosebit de benefi că pentru micile gesturi plăcute faţă de cei dragi. Nu te eschiva și răsfaţă-i în voie! Bucuria lor va fi și a ta. Profesional, ar fi bine să înţelegi care-ţi sunt limitele. Atenţie la micile infecţii de sezon, extrem de sâcâitoare!

 

Scorpion
Tot ce are legătură cu familia este susţinut de astre. La serviciu, îţi faci planuri și proiecte de asociere destul de realizabile. Nu exagera vrând să împaci pe cei care nu o pot face! Atenţie la irascibilitatea crescută și la gesturile necontrolate pe care le poate cauza!

Facebook Comments

Taguri

iulian.cazacu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE