Thermomix lanseaza in Romania „Ferrari-ul bucatariilor“

Cu o greutate de 6,3 kilograme, Thermomix TM 31 este cel mai mic si mai compact procesor de alimente ce indeplineste 12 functii intr-unul singur: mixer, masina de tocat, moara, steamer, malaxor, cantar, timer, masina de gatit, shaker, zdrobitor de gheata, blender, rasnita.
1_thermomix_tm_31_mica.jpg

 

Recomandat de bucatari cu stele Michelin, robotul este livrat impreuna cu o carte de bucate ce contine 200 retete in limba romana si care indica inclusiv timpii de gatire, astfel incat alimentele sa nu-si piarda gustul si vitaminele prin prepararea termica excesiva. La cerere, sunt disponibile inca trei retetare internationale cu traducere in limba romana. Pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod, Thermomix a dezvoltat aplicatia Thermomix App prin care au acces la un retetar international direct de pe dispozitivul mobil. 

Garantia acordata pentru dispozitiv este de 10 ani pentru utilizatori casnici si de doi ani pentru restaurante. In Romania, Thermomix este distribuit printr-o retea nationala de consultanti care ofera asistenta personalizata la instalarea dispozitivului. Produsul poate fi achizitionat cu plata la livrare sau  in 12 rate, cu 0% dobanda prin trei carduri de cumparaturi: Card Avantaj (Credit Europe Bank), Cardul de cumparaturi (Raiffeisen Bank) si Bonus Card (Garanti Bank). Mai multe informatii sunt disponibile pe www.thermomixromania.ro. 

Facebook Comments

Taguri

samira.stefan

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE