Home » Risotto al negro di seppie

Risotto al negro di seppie

Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în uleiul de măsline Arpis. Se adaugă orezul, vinul alb şi calamarii.

 

Compoziţia se lasă pe foc până scade puţin, apoi se adaugă supa de peşte şi cerneala de sepie.

 

Se amestecă în permanenţă pentru a se evita lipirea orezului. Se adaugă sare şi se lasă la fiert 12-14 minute.

 

La final se adaugă untul.

 

 

Pentru detalii referitoare la proiect şi mai multe informaţii accesaţi www.russenart.ro sau blogul www.inbucatariilelumii.wordpress.com.

Poza principala

9-mica.jpg

200 g calamari necurăţaţi

160 grame de orez

30 g ceapă 

50 ml vin alb

5 g cerneală de sepie

100 ml supă de peşte

20 g unt 

Ulei de măsline Arpis

Sare, piper – după gust

Reteta face parte din programul de educație culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii”.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.