Dupa ce l-am lasat la inmuiat cca 2h,punem la firt orezul,fierbe in aproximativ 20′. Intre timp curatam ceapa si morcovii.Taiem à la julienne ceapa iar morcovii ii dam prin razatoare(cea mica).Punem la calit la foc mic in uleiul de masline incins si lasam cca 5′.Dupa care adaugam ciupercile,eu am folosit congelate,si lasam la calit inca 15′.Scurgem orezul si il amestecam impreuna cu ciupercile ceapa si morcovii omogenizand 5′ .Tocam marunt patrunjelul si frunzele de telina si presaram deasupra orezului.Sare adaugam dupa gust,intotdeauna la finalul retetei!Il nostro risotto al profumo di porcini e pronto!
160g orez integral(brun)
150g ciuperci porcini
2 morcovi potriviti
2 cepe potrivite
patrunjel
frunze de telina
sare grunjoasa de mare
30g ulei de masline
150g ciuperci porcini
2 morcovi potriviti
2 cepe potrivite
patrunjel
frunze de telina
sare grunjoasa de mare
30g ulei de masline
Sanatos,rapid,gustos!Orezul brun(integral)numai bun pt o detoxifiere,ce ziceti,eu zic ca merita incercat in combinatia din aceasta reteta.
Numar de portii
2
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu