Într-o oală mică, se adaugă quinoa uscată si supa de pui. Se aduce in punctul de fierbere, se acoperă cu un capac si se gătește pentru 12-15 minute.
Îndepărtați oala de pe foc, amestecați energic cu o furculiță și lăsați deoparte.
Într-o tigaie se adaugă uleiul de măsline, ceapa, usturoiul, sare și piper. Se lasă pe foc până ceapa se înmoaie. Se presară făina și se amestecă energic timp de 1 minut.
Se adaugă trei sferturi din cantitatea de lapte și se amestecă. Se adaugă restul de lapte și se amestecă la foc mic. Se gătește pentru 7-8 minute până când sosul se îngroașă.
Se adaugă spanacul și mazărea și se fierb aproximativ 2 minute, apoi se îndepărtează de pe foc.
Se adaugă parmezanul și quinoa și se amestecă bine.
Opțional se poate servi cu parmezan ras deasupra si roșii cherry.
170 g quinoa uscată
500 ml supă de legume sau de pui
2 linguri ulei măsline
75 g ceapă tăiată cuburi
1 lingură usturoi tocat
1/2 linguriță sare
1/2 linguriță piper negru
2 linguri făină
250 ml lapte degresat
50 g baby spanac tocat
50 g mazăre congelată
70 g parmezan
Adaugă comentariu