1.Pune la încins untul și adaugă puţin ulei. Călește ceapa tocată foarte mărunt și apoi orezul. Adaugă vinul și o cană cu apă. Amestecă din când în când, iar după ce scade zeama, adaugă câte puţină apă (încă o cană și jumătate).
2.Toacă mărunt varza și trage-o în ulei încins. Când orezul este fiert, presară parmezanul, adaugă varza, puţină sare, un pic de piper și amestecă bine.
3.Taie cașcavalul în cubuleţe și pune-l peste orezul fierbinte. Presară câteva fire de pătrunjel tocate mărunt și amestecă bine. Servește cât e cald.
Poza principala
Galerie foto
1 cană cu orez
1 pahar cu vin alb sec
1 ceapă
1 varză roșie
100 g cașcaval afumat
1 lingură cu parmezan
20 g unt
pătrunjel
piper
ulei
Cremoasă și delicioasă, rețeta de rizoto cu cașcaval afumat trebuie încercată.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu