Home » Rizoto cu caşcaval afumat

Rizoto cu caşcaval afumat

1.Pune la încins untul și adaugă puţin ulei.  Călește ceapa tocată foarte mărunt și apoi orezul. Adaugă vinul și o cană cu apă. Amestecă din când în când, iar după ce scade zeama, adaugă câte puţină apă (încă o cană și jumătate).

2.Toacă mărunt varza și trage-o în ulei încins. Când orezul este fiert, presară parmezanul, adaugă varza, puţină sare, un pic de piper și amestecă bine.

3.Taie cașcavalul în cubuleţe și pune-l peste orezul fierbinte. Presară câteva fire de pătrunjel tocate mărunt și amestecă bine. Servește cât e cald.

 

Rizoto cremos

Poza principala

rizotofotolia_16905519_subscription_xl.jpg_c_felix_-_fotolia.com_mica.jpg

1 cană cu orez

1 pahar cu vin alb sec

1 ceapă

1 varză roșie

100 g cașcaval afumat

1 lingură cu parmezan

20 g unt

pătrunjel

piper

ulei

 

 

Galusti de rizoto si mozzarella

Cremoasă și delicioasă, rețeta de rizoto cu cașcaval afumat trebuie încercată.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.