Taie carnea de vita in bucati potrivite. Condimenteaza-le cu sare, piper si boia si asaza-le intr-un vas termorezistent. Stropeste cu putina apa si ulei si lasa la cuptor. Din cand in cand, stropeste cu sosul format in tava.
Lasa pana se rumenesc bine. Taie ceapa marunt si caleste-o in grasimea ramasa de la carne pana devine translucida.
Adauga morcovul dat pe razatoare. Dupa cateva minute, pune orezul, ales si spalat. Stinge cu supa de legume sau carne si lasa la cuptor sa scada. Spre final, adauga bucatile de carne si aromatizeaza cu verdeata.
Revista BUCATARIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
1 cana cu orez cu bob lung
600 g de carne de vita
3 cani cu supa de legume sau de vita
2 cepe
1 morcov
1 legatura de patrunjel
piper
boia
ulei
sare
O mancarica ideala pentru anotimpul rece, care poate fi asezonata cu salate de legume.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu