1. Prajiti vita pentru 20 de minute, in ulei, intr-o tigaie incinsa, pe ambele parti. Tineti la cald.
2. Incalziti putin ulei intr-o tigaie. Dati rondelele de ceapa prin faina, scuturand excesul, apoi prajiti-le pana devin crocante. Lasati-le la scurs pe un servet de bucatarie.
3. Fierbeti orezul conform intructiunilor de pe pachet si, inainte sa fie absorbita toata apa, adaugati ierburile si amestecati folosind o furculita.
3. Folosind un inel de aluminiu pentru patiserie, puneti orezul in centrul farfuriei. Indepartati usor inelul.
4. Pentru sosul balsamic: Incalziti untul si otetul balsamic intr-o tigaie si amestecati pana se ingroasa.
5. Puneti friptura de vita peste orez, apoi asezati rondele de ceapa. Cu o lingura, turnati putin otet balsamic, apoi decorati cu arpagic.
200 g muschi file de vita
ulei
3 cepe, taiate rondele
125 g faina
ulei de masline
sare si piper negru
250 g orez
30 g patrunjel, tocat
o mana de coriandru, tocat
o mana de marar, tocat
2 fire de ceapa verde, tocate
10 g unt
180 ml otet balsamic
Adaugă comentariu