Home » Rondele de ceapa cu file de vita si orez cu ierburi

Rondele de ceapa cu file de vita si orez cu ierburi

1. Prajiti vita pentru 20 de minute, in ulei, intr-o tigaie incinsa, pe ambele parti. Tineti la cald.

2. Incalziti putin ulei intr-o tigaie. Dati rondelele de ceapa prin faina, scuturand excesul, apoi prajiti-le pana devin crocante. Lasati-le la scurs pe un servet de bucatarie.

3. Fierbeti orezul conform intructiunilor de pe pachet si, inainte sa fie absorbita toata apa, adaugati ierburile si amestecati folosind o furculita.

3. Folosind un inel de aluminiu pentru patiserie, puneti orezul in centrul farfuriei. Indepartati usor inelul.

4. Pentru sosul balsamic: Incalziti untul si otetul balsamic intr-o tigaie si amestecati pana se ingroasa.

5. Puneti friptura de vita peste orez, apoi asezati rondele de ceapa. Cu o lingura, turnati putin otet balsamic, apoi decorati cu arpagic.

Poza principala

h_00757678_mica.jpg

200 g muschi file de vita
ulei
3 cepe, taiate rondele
125 g faina
ulei de masline
sare si piper negru
250 g orez
30 g patrunjel, tocat
o mana de coriandru, tocat
o mana de marar, tocat
2 fire de ceapa verde, tocate
10 g unt
180 ml otet balsamic

Suna foarte bine, dar daca ne mai uitam si cum arata…..minunat! Este o reteta cu care nu dai gres niciodata, indiferent de ocazie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.