Home » Deserturi & băuturi » Roșii coapte cu pesmet
Deserturi & băuturi

Roșii coapte cu pesmet

Este sezonul lor, să profităm din plin.

Roșii coapte

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4-6

Ingrediente:

  • 6 roșii alungite, tăiate pe jumătate
  • unt pentru vasul de copt
  • ulei de măsline
  • miere de albine
  • 1 linguriță boia dulce
  • 1 ceașcă pesmet
  • sare
  • piper măcinat
  • 2 linguri pătrunjel tocat pentru ornat

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 180 grade.
  2. Puneți jumătățile de roșii într-un vas de copt, uns ușor cu unt, se stropesc cu ulei de măsline, miere și se presară cu pesmet și boia ardei.
  3. Asezonați cu sare și piper și introduceți la cuptor pentru 20 de minute.
  4. Scoateți roșiile din cuptor și presărați deasupra pătrunjelul.
  5. Stropiți cu ulei de măsline.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.