Este sezonul lor, să profităm din plin.
Roșii coapte
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4-6
Ingrediente:
- 6 roșii alungite, tăiate pe jumătate
- unt pentru vasul de copt
- ulei de măsline
- miere de albine
- 1 linguriță boia dulce
- 1 ceașcă pesmet
- sare
- piper măcinat
- 2 linguri pătrunjel tocat pentru ornat
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 180 grade.
- Puneți jumătățile de roșii într-un vas de copt, uns ușor cu unt, se stropesc cu ulei de măsline, miere și se presară cu pesmet și boia ardei.
- Asezonați cu sare și piper și introduceți la cuptor pentru 20 de minute.
- Scoateți roșiile din cuptor și presărați deasupra pătrunjelul.
- Stropiți cu ulei de măsline.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu