Roșii mediteraneene

1. Taie capac roșiilor și, cu ajutorul unei lingurițe, scoate pulpa și pune-o într-un castron.

2. Toacă mărunt pulpa de roșii și dă-o printr-o sită pentru a separa sucul. Adaugă în lichidul obținut zeama de lămâie și apă cât să completezi până la 240 ml.

3. Toarnă amestecul peste cușcuș și lasă-l deoparte zece minute. Adaugă apoi fulgii de migdale, amestecă și umple roșiile.

4. Pune-le într-o tavă termorezistentă, așază deasupra fiecărei roșii câte o felie de bacon, stropește-le cu puțin ulei și dă la cuptor 15-20 de minute.

5. Servește roșiile umplute cu un sos din iaurt, mentă tocată mărunt și puțin usturoi zdrobit.

 

Roșii umplute

Poza principala

rosii_med_mici.jpg

1 kg roşii

150 g cuşcuş

2 linguri cu fulgi de migdale

100 g bacon

zeamă de lămâie (de la o lamaie)

sare

piper

ulei

 

Rosii umplute cu mozzarella

Rosiile mediteraneene sunt si usor de pregatit, si foarte gustoase.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE