20 de minute pentru un preparat cu mult gust.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 4 ciuperci mari
- 8 roșii tăiate în jumătate
- 1 cățet de usturoi, feliat subțire
- 2 lingurițe ulei măsline
- 200 g spanac
- 4 ouă
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 200 de grade.
- Se pun ciupercile și roșiile în 4 recipiente termorezistente.
- Se distribuie usturoiul în aceste vase.
- Stropiți preparatul cu ulei și condimentați după gust.
- Coaceți 10 minute.
- Între timp, plasați spanacul într-o strecurătoare și stropiți cu apă clocotită cât să se ofilească.
- Lăsați-l să scurgă excesul de apă și adăugați-l peste mâncare.
- Spargeți câte un ou în fiecare vas și reintroduceți în cuptor pentru încă 10 minute.
Credit Foto:123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu