Home » Roșii umplute

Roșii umplute

1. Taie deasupra roșiilor un căpăcel și scoate pulpa. Din mălai, 400 ml de apă și sare, pregătește o mămăligă nu foarte tare.

2. La final, adaugă untul, cubuleţele de kaizer rumenite separat, miezul de la roșii și brânza rasă.

3. Umple roșiile cu mămăligă și lasă la cuptor, 30-35 de minute.

 

Mămăligă de lux

Poza principala

rosii_umplute_mica.jpg

8 roşii

200 g mălai

100 g kaizer

150 g brânză telemea

1 lingură cu unt

sare

 

Mamaliga

Un antreu delicios, surpinzător şi arătos.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE