Home » Mâncăruri » Roșii umplute gata în 30 de minute
Mâncăruri

Roșii umplute gata în 30 de minute

Zilele de vară au parte de cele mai rapide și aromate preparate.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1-2 felii de pâine uscată
  • 1 linguriță cimbru
  • 1 linguriță pătrunjel tocat
  • 1 linguriță ulei măsline
  • 4 căței de usturoi, zdrobiți
  • 4 roșii mari
  • 4 lingurițe cu muștar boabe

Modalitate de preparare:

  1. Această modalitate de a prepara roșiile, est epotrivită pentru un grătar de pește sau carne de vită.
  2. Se încălzește cuptorul la 200 .
  3. Rupeți pâinea în bucăți, este important să fie foarte uscată, dacă mai este necesar, coaceți-o suplimentar în cuptor.
  4. Adăugați pâinea într-un procesor de alimente și adăugați cimbru, pătrunjel, ulei și usturoi.
  5. Pulsați câteva secunde pentru a combina aromele.
  6. Tăiați roșiile în jumătate și așezați-le într-un vas termorezistent într-un singur strat.
  7. Adăugați pe fiecare bucată de roșie, boabe de muștare urmate de amestecul de firimituri și verdețuri.
  8. Se dă la cuptor timp de 15-20 de minute, până când topping-ul este crocant și ușor rumenit.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.