Zilele de vară au parte de cele mai rapide și aromate preparate.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1-2 felii de pâine uscată
- 1 linguriță cimbru
- 1 linguriță pătrunjel tocat
- 1 linguriță ulei măsline
- 4 căței de usturoi, zdrobiți
- 4 roșii mari
- 4 lingurițe cu muștar boabe
Modalitate de preparare:
- Această modalitate de a prepara roșiile, est epotrivită pentru un grătar de pește sau carne de vită.
- Se încălzește cuptorul la 200 .
- Rupeți pâinea în bucăți, este important să fie foarte uscată, dacă mai este necesar, coaceți-o suplimentar în cuptor.
- Adăugați pâinea într-un procesor de alimente și adăugați cimbru, pătrunjel, ulei și usturoi.
- Pulsați câteva secunde pentru a combina aromele.
- Tăiați roșiile în jumătate și așezați-le într-un vas termorezistent într-un singur strat.
- Adăugați pe fiecare bucată de roșie, boabe de muștare urmate de amestecul de firimituri și verdețuri.
- Se dă la cuptor timp de 15-20 de minute, până când topping-ul este crocant și ușor rumenit.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
ati incurcat pozele…