1. Taie carnea de porc pe lungime și bate puţin.
2. Pentru umplutură, călește ceapa cu ciupercile tăiate, sare, piper și mărar tocat. Când compoziţia s-a răcit, pune oul bătut, cârnăciorii, costiţa afumată tăiată cubuleţe și cașcavalul ras.
3. Întinde amestecul peste carne. Rulează și prinde cu scobitori. Din loc în loc, îmbracă rulada cu carne în fâșii de slăninuță sau bacon.
4. Leagă apoi cu sfoară și așaz-o într-o tavă. Stropește cu ulei și vin și lasă la cuptor 40 de minute.
5. Adaugă ciupercile, ceapa și morcovul. Lasă rulada cu afumatura la cuptor până când legumele sunt pătrunse bine și carnea e fragedă.
400 g pulpă de porc
1 morcov
3 cepe
300 g ciuperci
150 g slăninuță/bacon
200 ml vin
Pentru umplutură:
150 g ciuperci
150 g cârnaţi
100 g costiţă afumată
100 g caşcaval
100 g ceapă
1 ou
1 legătură de mărar
ulei
sare
piper
Adaugă comentariu