Carnea de curcan am batut-o cu ciocanul, apoi am uns-o cu 3/4 din albusul batut spuma. Am presarat ierburile maruntite, sare si cascavalul ras. Am asezat carnatii si am rulat carnea. Pentru siguranta am legat cu sfoara de jur imprejur si am asezat rulada in tava. Am glazurat rulada cu restul de albus batut. Am asezat tava in cuptor, am adaugat apa si am acoperit tava pentru a nu se arde carnea. Am lasat la 200 grade Celsius si am verificat din timp in timp pentru a nu se evapora cmplet apa. Cand carnea era aproape facuta am adaugat brocoli si am lasat tava descoperita pentru a se rumeni rulada.
1 bucata de carne de curcan
cascaval
ierburi italiene
sare
cascaval ras
un albus
carnati
500 gr brocoli congelat
cascaval
ierburi italiene
sare
cascaval ras
un albus
carnati
500 gr brocoli congelat
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu