1.Freacă ouăle cu zahărul până se îngroașă, apoi adaugă făina cernută și cacaua. Tapetează o tavă de copt cu hârtie pergament și răstoarnă compoziția. Coace la 190° C, timp de 10-15 minute.
2.Răstoarnă aceasta compozitie de pandișpan pe o cârpă umedă curată și rulează. Lasă să se răcească puțin, rulată fiind.
3.Cât se coace foaia de aluat, pune gelatina la înmuiat în 100 ml apă rece. Când s-a umflat pune pe foc, cât să se încălzească și să se desfacă, dar fără să fierbi! Imediat ia vasul de pe foc. Amestecă iaurtul, vanilia, ciocolata rasă și frișca, apoi adaugă și gelatina. Taie căpșunele bucăți și adaugă-le în cremă.
4.Desfă pandișpanul, unge-l cu cremă, presară câteva căpșuni tăiate și rulează. Deasupra pune crema rămasă, presară puțină cacao și ornează cu câteva fructe. Dă la rece rulada cu frisca pentru a se întări bine, câteva ore.
Credit foto: Photoland/Profimedia
Truc. Înainte de a folosi iautul, pune-l la scurs într-un săculeț de tifon pentru câteva ore. Astfel, crema va fi mult mai fină.
Adaugă comentariu