Rulada cu spanac si sunca

1.Pune pe foc apa, margarina/untul și un praf de sare. Când grăsimea s-a topit, dă deoparte și pune făina, apoi ouăle.

2.Toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă-o la cuptorul încins până ce se rumenește foaia de ruladă. 

3.Pentru umplutură, încinge margarina/untul și călește ceapa. Pune spanacul crud și lasă până se înmoaie frunzele. Sărează și piperează la final. 

4.Așază șunca pe foaia de ruladă, presară cașcavalul și pune spanacul călit. Rulează și dă la cuptor zece minute. Servește-o caldă sau rece.

 

TRUC. Nucșoara proaspăt rasă se potrivește de minune cu spanacul și îi dă o aromă aparte. Adaugă doar un vârf de cuțit.  Dacă pui prea multă, se amărăște gustul.

credit foto: © PHB.cz – Fotolia.com

Ruladă din carne tocată

Poza principala

rulada_cu_spanac_fotolia_15224472_subscription_xxl.jpg_c_phb.cz_-_fotolia.com_mica.jpg

5 ouă

9 linguri cu făină

150 g margarină/unt

250 ml apă

sare

 

pentru umplutura:

8 felii de șuncă

300 g spanac proaspăt

1 linguriță cu margarină/unt

2 fire de ceapă verde

50 g cașcaval ras

sare, piper

 

Ruladă de omletă

Pentru antreu, dar si pentru fel principal, pregateste reteta de rulada cu spanac si sunca.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE