1.Într-un castron încăpător, pune ciupercile tăiate mărunt, o linguriță cu ulei, ¼ linguriță cu piper, o linguriță cu salvia, una cu cimbru și ½ linguriță cu sare. Amestecă bine și răstoarnă totul într-o tigaie înaltă și pune pe foc 10-15 minute. Dă deoparte să se răcorească.
2.Bate cu ciocanul de șnițele carnea feliată într-o singură bucată, cât mai întinsă. Cresteaz-o din loc în loc și întinde deasupra amestecul de ciuperci.
3.Amestecă restul de piper, salvia, cimbru și sare și tăvălește ruloul de carne de poc. Încinge uleiul rămas într-o tigaie și rumenește pe toate părțile bucata de carne umplută cu ciuperci. Transferă totul apoi într-o tavă și coace la cuptorul încins vreme 20-25 de minute. Taie rulada cu umplutură de ciuperci abia după ce s-a mai răcorit.
credit foto: Guliver/Thinckstock
1 kg pulpă de porc
500 g ciuperci proaspete
4 căței de usturoi
2 linguri cu ulei de măsline
2 ½ lingurițe cu piper proaspăt măcinat
2 lingurițe cu salvia uscată
2 lingurițe cu cimbru uscat
1 ½ lingurițe cu sare
Adaugă comentariu