Rulada cu umplutura de ciuperci

1.Într-un castron încăpător, pune ciupercile tăiate mărunt, o linguriță cu ulei, ¼ linguriță cu piper, o linguriță cu salvia, una cu cimbru și ½ linguriță cu sare. Amestecă bine și răstoarnă totul într-o tigaie înaltă și pune pe foc 10-15 minute. Dă deoparte să se răcorească.

2.Bate cu ciocanul de șnițele carnea feliată într-o singură bucată, cât mai întinsă. Cresteaz-o din loc în loc și întinde deasupra amestecul de ciuperci.

3.Amestecă restul de piper, salvia, cimbru și sare și tăvălește ruloul de carne de poc. Încinge uleiul rămas într-o tigaie și rumenește pe toate părțile bucata de carne umplută cu ciuperci. Transferă totul apoi într-o tavă și coace la cuptorul încins vreme 20-25 de minute. Taie rulada cu umplutură de ciuperci abia după ce s-a mai răcorit.

credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

rulada_cu_umplutura_de_ciuperci_mi.jpg

1 kg pulpă de porc

500 g ciuperci proaspete

4 căței de usturoi

2 linguri cu ulei de măsline

2 ½ lingurițe cu piper proaspăt măcinat

2 lingurițe cu salvia uscată

2 lingurițe cu cimbru uscat

1 ½ lingurițe cu sare

Rulada cu umplutura de ciuperci nu este doar un preparat elegant, ci și unul foarte aromat și suculent.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE