Revista Practic în bucătărie

Ruladă cu verdeţuri

1.Amestecă pe foc laptele cu uleiul, sarea și făina până devine ca ciulamaua.
 
2.După ce s-a răcit, pune gălbenușurile, apoi albușurile spumă și verdeaţa.
 
3.Toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unsă. Lasă la cuptor 30 de minute.
 
4.Răstoarnă blatul peste un prosop umezit. Presară deasupra brânza rasă și spanacul tocat.
 
5.Rulează cu ajutorul prosopului și strânge puţin. Lasă câteva minute, îndepărtează prosopul și taie rulada în felii.

Poza principala

rulada_cu_verdeturi_mica.jpg

    200 g brânză telemea
    300 g spanac opărit

Pentru aluat
    1 pahar cu ulei
    4 linguri cu făină
    500 ml lapte
    1 legătură de pătrunjel
    1 legătură de mărar
    5 ouă
    sare

Un antreu usor de preparat, de efect, dar si foarte gustos.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE