1.Amestecă pe foc laptele cu uleiul, sarea și făina până devine ca ciulamaua.
2.După ce s-a răcit, pune gălbenușurile, apoi albușurile spumă și verdeaţa.
3.Toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unsă. Lasă la cuptor 30 de minute.
4.Răstoarnă blatul peste un prosop umezit. Presară deasupra brânza rasă și spanacul tocat.
5.Rulează cu ajutorul prosopului și strânge puţin. Lasă câteva minute, îndepărtează prosopul și taie rulada în felii.
Poza principala
Galerie foto
200 g brânză telemea
300 g spanac opărit
Pentru aluat
1 pahar cu ulei
4 linguri cu făină
500 ml lapte
1 legătură de pătrunjel
1 legătură de mărar
5 ouă
sare
Un antreu usor de preparat, de efect, dar si foarte gustos.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu