1. Preincalziti cuptorul. Tapetati o tava intinsa cu hartie de copt.
2. Bateti albusurile cu sarea spuma. Adaugati zaharul si mixati in continuare pana se intareste amstecul. Adaugati apa de trandafiri si mixati inca un minut.
3. Puneti compozitia in tava, presarati nucile zdrobite si dati la cuptor pentru 10 minute.
4. Luati alta hartie de copt si asezati-o pe un prosop de bucatarie. Presarati putin zahar tos pe hartie, apoi asezati prajitura coapta si lasati sa se raceasca.
5. Bateti frisca pana se intareste si intindeti-o pe prajitura racita. Presarati fructe de padure si rahatu turcesc, apoi rulati prajitura in forma unei rulade cu ajutorul prosopului de bucatarie. Lasati putin deoparte.
6. Puneti rulada pe un platou si decorati cu fructe de padure.
4 albusuri
sare dupa gust
125 g zahar tos
5 ml apa de trandafiri
50 g nuci pecan, zdrobite
250 ml frisca
250 g fructe de padure
60 g rahat turcesc, taiat
Adaugă comentariu