1.Pentru bezea, bate cu mixerul albuşurile până se întăresc. Adaugă jumătate din cantiatea de zahăr şi bate până albuşurile capătă luciu.
2.Adaugă zahărul rămas şi amidonul şi amestecă. Toarnă compoziţia pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coace 45 de minute până bezeaua s-a întărit la suprafaţă. Lasă să se răcească cel puţin o oră.
3.Pentru umplutură, bate mascarpone până devine spumă, adaugă zahărul, lichiorul şi coaja de lămâie. Încorporează căpşunele tăiate cubuleţe.
4.Împarte umplutura pe suprafaţa bezelei şi ruleaz-o cu ajutorul hârtiei de copt. Pune rulada de bezea cu mascarpone la rece şi taie înainte de a o servi.
Pentru bezea
5 albuşuri
150 g zahăr tos
1 lingură amidon
zahăr pudră
Pentru umplutura
250 g mascarpone
2 linguri cu zahăr pudră
1-2 lingură cu lichior de cireșe
1 coajă de lămâie
250 g capşuni
Adaugă comentariu