1. Bate albușurile spumă cu un praf de sare și zahărul încorporat treptat. Când ai obținut o spumă densă și țeapănă, adaugă gălbenușurile unul câte unul.
2. Amestecă făina cu cacaua, amândouă cernute, și amidonul și încorporează-le cu o spatulă în spuma de albușuri.
3. Toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptor pentru 10-12 minute. Acoperă foaia cu un șervet umed și rulează foaia de cacao. Lasă să se răcorească.
4. Între timp, bate frișca și încorporează mascarponele frecat cu o lingură de lemn și zahărul vanilat.
5. Desfă ruloul cu grijă și unge foaia cu crema de mascarpone și frișcă, iar pe mijloc așază bananele “în șir indian”.
6. Rulează și învelește rulada de cacao cu frișcă și banane într-o folie și dă la rece pentru cel puțin o oră.
credit foto: Guliver/Thinckstock
4 ouă
4 linguri cu zahăr tos
2 linguri cu făină
1 lingură cu amidon
1-2 linguri cu cacao
esență de rom
sare
pentru umplutură
150 ml smântână pentru frișcă
250 g mascarpone
1-2 plicuri cu zahăr vanilat
1-2 banane
Adaugă comentariu