Rulada de cacao cu frisca si banane

1.    Bate albușurile spumă cu un praf de sare și zahărul încorporat treptat. Când ai obținut o spumă densă și țeapănă, adaugă gălbenușurile unul câte unul.
2.    Amestecă făina cu cacaua, amândouă cernute, și amidonul și încorporează-le cu o spatulă în spuma de albușuri.
3.    Toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptor pentru 10-12 minute. Acoperă foaia cu un șervet umed și rulează foaia de cacao. Lasă să se răcorească.
4.    Între timp, bate frișca și încorporează mascarponele frecat cu o lingură de lemn și zahărul vanilat.
5.    Desfă ruloul cu grijă și unge foaia cu crema de mascarpone și frișcă, iar pe mijloc așază bananele “în șir indian”.
6.    Rulează și învelește rulada de cacao cu frișcă și banane într-o folie și dă la rece pentru cel puțin o oră.
credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

rulada_de_cacao_514458923_mica.jpg

4 ouă
4 linguri cu zahăr tos
2 linguri cu făină
1 lingură cu amidon
1-2 linguri cu cacao
esență de rom
sare

pentru umplutură
150 ml smântână pentru frișcă
250 g mascarpone
1-2 plicuri cu zahăr vanilat
1-2 banane

Un desert aparent complicat de pregătit, dar care merită încercat!
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE