Home » Rulada de cacao si unt de arahide

Rulada de cacao si unt de arahide

Freacă gălbenușurile cu jumătate din cantiatea de zahăr. Bate albușurile spumă cu restul de zahăr.

Încorporează treptat, alternând, amestecul de făină, amidon, cacao, praf de copt și un vârf de cuțit de sare cu cel de albușuri.

Toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptor 10 minute. Rulează și lasă deoparte 15 minute.

Între timp, freacă mascarpone cu o lingură de lemn și încorporează untul de arahide. Aromatizează după gust și umple foaia de ruladă. Învârtește cu atenție în hârtie de copt și dă la frigider jumătate de oră, apoi feliază.

Poza principala

rulada_de_cacao_16546433_mica.jpg

1 borcan cu unt de arahide

250 g mascarpone

esență de rom/vanilie

 

pentru foaia de ruladă:

5 ouă

140 g zahăr

65 g făină

5 gr amidon

20 g cacao

½ linguriță cu praf de copt

sare

Un desert ușor de pregătit, aspectuos și terbil de bun.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE