1.Căleşte ceapa tocată fin în uleiul încins, apoi adaugă morovul şi albitura date pe răzătoarea mică.
2.După 2-3 minute, adaugă şi carnea tocată, pune un praf de sare şi piper şi acoperă. Lasă să scadă zeama, amestecând să nu se prindă.
3.După ce carnea s-a pătruns, dă deoparte şi adaugă parmezanul. Amestecă, lasă câteva minute să se răcorească şi încorporează două ouă.
4.Pune compoziţia de carne tocată de pui şi legume pe foai ade aluat şi ruleaz-o cu atenţie. Aşază rulda cu carne p eo tavă tapetată cu hârtie de copt, unge-o cu oul rămas şi dă la cuptor 45-55 de minute sau până rilada a căpătat o culoare aurie.
5.Serveşte rulada cu carne de pui tăiată felii potrivite pe pat de mix de salată.
credit foto: Thinckstock
500 g carne tocată de pui
400 g aluat foitaj
2 cepe potrivite
1 morcov
1 rădăcină albitură
3 ouă
3 linguri cu parmezan
sare, piper
ulei
Adaugă comentariu