Home » Aperitive, salate, sosuri » Rulada de carne de pui
Aperitive, salate, sosuri

Rulada de carne de pui

1.Căleşte ceapa tocată fin în uleiul încins, apoi adaugă morovul şi albitura date pe răzătoarea mică.

2.După 2-3 minute, adaugă şi carnea tocată, pune un praf de sare şi piper şi acoperă. Lasă să scadă zeama, amestecând să nu se prindă.

3.După ce carnea s-a pătruns, dă deoparte şi adaugă parmezanul. Amestecă, lasă câteva minute să se răcorească şi încorporează două ouă. 

4.Pune compoziţia de carne tocată de pui şi legume pe foai ade aluat şi ruleaz-o cu atenţie. Aşază rulda cu carne p eo tavă tapetată cu hârtie de copt, unge-o cu oul rămas şi dă la cuptor 45-55 de minute sau până rilada a căpătat o culoare aurie.

5.Serveşte rulada cu carne de pui tăiată felii potrivite pe pat de mix de salată.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

rulada_de_carne_de_pui_mi.jpg

500 g carne tocată de pui

400 g aluat foitaj

2 cepe potrivite

1 morcov

1 rădăcină albitură

3 ouă

3 linguri cu parmezan

sare, piper

ulei

O ruladă simplă, pe care o poţi încerca şi pentru masa de Paşte.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.