1.Fierbe orezul, călește ceapa tocată și amestecă-le cu carnea și ouăle. Amestecă foarte bine, ca să se omogenizeze.
2.Adaugă verdeţurile tocate mărunt, sare, piper și boia după gust. Amestecă din nou foarte bine, cu mâna.
3.Pune în forma tapetată jumătate din cantitate, un rând de castraveciori, cârnatul pe mijloc, din nou castraveciori și restul de carne. Dă la cuptor pentru 30-40 de minute, la foc potrivit.
Poza principala
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
500 g amestec de carne tocată
200 g orez integral
3 bucăți de ouă
2 bucăți de cârnați cabanos
4 bucăți de castraveţi muraţi
1 bucată de ceapă mare
1 legătură de pătrunjel
1 legătură de mărar
1 lingură cu mentă
verde, tocată
piper în patru culori
sare
boia iute
unt pentru uns
pesmet pentru tapetat
Săţioasă, gustoasă, bună rece sau caldă, cu sau fără sos, la antreu ori ca fel principal.
Numar de portii
8
Calorii
350
Facebook Comments
Adaugă comentariu