Ruladă de curcan cu dovleac

1. Curăţă dovleacul, taie-l cuburi și pune-l la fiert în apă cu sare. Ai grijă să fiarbă cam 40 de minute, după care taie-l bastonașe.

2. Înăbușă ciupercile și ceapa tocate mărunt în 2 linguri cu ulei îndoite cu apă. Lasă să se răcească.

3. Între timp, bate pieptul de curcan ca pentru șniţele. Sărează-l puţin, presară cimbru și pune peste el bastonașele de dovleac și ciupercile. Rulează cu grijă rulada de carne si dovleac și leagă cu sfoară.

 

4. Pune rulada într-un vas cu 2 linguri cu ulei și tot atâta apă. Presară cimbru deasupra și dă la cuptor timp de 35 de minute.

 

Rulada de curcan cu busuioc si parmezan

Poza principala

rulada_mica.jpg

1 piept de curcan

600 g dovleac

1 fir de ceapă verde

1 cană cu ciuperci proaspete tăiate

sare

piper

cimbru

 

ulei 

 

Curcan la cuptor cu umplutura de castane

Ruladă de curcan cu dovleac o poti servi calda, cat si rece, la aperitiv.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE