1. Curăţă dovleacul, taie-l cuburi și pune-l la fiert în apă cu sare. Ai grijă să fiarbă cam 40 de minute, după care taie-l bastonașe.
2. Înăbușă ciupercile și ceapa tocate mărunt în 2 linguri cu ulei îndoite cu apă. Lasă să se răcească.
3. Între timp, bate pieptul de curcan ca pentru șniţele. Sărează-l puţin, presară cimbru și pune peste el bastonașele de dovleac și ciupercile. Rulează cu grijă rulada de carne si dovleac și leagă cu sfoară.
4. Pune rulada într-un vas cu 2 linguri cu ulei și tot atâta apă. Presară cimbru deasupra și dă la cuptor timp de 35 de minute.
Poza principala
Galerie foto
600 g dovleac
1 fir de ceapă verde
1 cană cu ciuperci proaspete tăiate
sare
piper
cimbru
ulei
Ruladă de curcan cu dovleac o poti servi calda, cat si rece, la aperitiv.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu