Ruladă de hering cu sfeclă roşie

1.  Fierbe sfecla, morcovii şi cartofii, separat, până când sunt moi. Lasă-le să se răcorească, apoi curăţă-le şi toacă-le cubuleţe mici (ca la salata boeuf), punând fiecare legumă tocată în câte un castronel.

2. Prepară gelatina conform instrucţiunilor de pe pachet, apoi, când se răceşte, amestec-o în maioneză.

3. Amestecă legumele, tot separat, cu câte 1 lingură bună de maioneză. Taie şi peştele cubuleţe mici şi amestecă-l cu maioneză.

4. Întinde o folie de aluminiu pe planşetă, apoi întinde cu grijă straturile: sfeclă, morcov, brânză rasă, cartofi, peşte. Rulează în folie, strâge bine la capete şi dă la rece peste noapte. Serveşte aceasta rulada de hering cu sfecla rosie tăiată felii.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Sfat. Serveste un vin alb, sec!

 

Salata speciala cu sfecla rosie pentru Craciun

Poza principala

rulada_hering_mica.jpg

4 fileuri de hering marinat

100 g brânză tare

400 g maioneză

1 sfeclă roşie

3 cartofi

2 morcovi

3 linguriţe cu gelatină 

 

O combinatie inedita, dar de care te vei indragosti. Pregateste pentru cei dragi reteta de rulada de hering cu sfecla rosie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE