- Pentru ruladă, încinge untul într-o tigaie mai înaltă și rumenește fileurile de pește, pe rând, câte 2-3 minute pe fiecare parte. În grăsimea rămasă, aurește ceapa și usturoiul tăiate cât mai fin. Separat, fierbe aldente morcovii.
- Pune peștele și amestecul de ceapă într-un castron ți pasează-le ușor cu o furculiță. Adaugă mascarpone, sare și piper amb după gust.
- Răstoarnă compoziția de pește pe o folie și întinde-o ușor. Pune deasupra morcovii tăiați cubulețe, verdeață după gust și rulează cu atenție. Dă la rece.
- Pentru sos, topește untul, adaugă smântâna și cașcavalul ras și lasă să dea 1-2 clocote. Pune sare, piper și zeamă de lămâie după gust și servește cu rulada de pește alb imediat.
credit foto: Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
6 x 200 g file de pește
6 linguri cu mascarpone
1/2 ceapă mică
2 căței de usturoi
1-2 morcovi tineri
1 legătură de pătrunjel
2 linguri cu unt
sare și piper alb
pentru sos:
300 ml smântână pentru gătit
100 g cașcaval
50 g unt
zeamă de lămâie
piper alb
sare
Rețeta de rulada de pește cu sos alb este ideală pentru mesele de prânz în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu