Mâncăruri

Rulada de peste cu sos alb

  1. Pentru ruladă, încinge untul într-o tigaie mai înaltă și rumenește fileurile de pește, pe rând, câte 2-3 minute pe fiecare parte. În grăsimea rămasă, aurește ceapa și usturoiul tăiate cât mai fin. Separat, fierbe aldente morcovii.
  2. Pune peștele și amestecul de ceapă într-un castron ți pasează-le ușor cu o furculiță. Adaugă mascarpone, sare și piper amb după gust.
  3. Răstoarnă compoziția de pește pe o folie și întinde-o ușor. Pune deasupra morcovii tăiați cubulețe, verdeață după gust și rulează cu atenție. Dă la rece.
  4. Pentru sos, topește untul, adaugă smântâna și cașcavalul ras și lasă să dea 1-2 clocote. Pune sare, piper și zeamă de lămâie după gust și servește cu rulada de pește alb imediat.

 

credit foto: Thinckstock

 

Poza principala

457919813_copy_2.jpg

6 x 200 g file de pește

6 linguri cu mascarpone

1/2 ceapă mică

2 căței de usturoi

1-2 morcovi tineri

1 legătură de pătrunjel

2 linguri cu unt

sare și piper alb

 

 

pentru sos:

300 ml smântână pentru gătit

100 g cașcaval

50 g unt

zeamă de lămâie

piper alb

 

sare

Rețeta de rulada de pește cu sos alb este ideală pentru mesele de prânz în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE