Lasa nautul la inmuiat in apa cu bicarbonat cateva ore, pana isi dubleaza volumul. Scurge-l si pune-l la fiert in apa cu foile de dafin.
Dupa ce a fiert, scurge nautul si zdrobeste-l, dar nu foarte tare. Amesteca-l cu ceapa verde si verdeata tocata fin, usturoiul zdrobit si ghimbirul proaspat ras. Adauga doua linguri cu ulei si amesteca usor.
Separat, taie pulpa de porc in asa fel incat sa obtii o bucata mai mare. Unge cu amestecul de naut si ruleaza strans. Asaza deasupra crengutele de rozmarin si strange cu sfoara alimentara.
Pune rulada intr-un vas termorezistent si stropeste-o cu ulei si putina apa. Lasa la cuptor, la foc moderat, o ora si jumatate. Din cand in cand, toarna vin si stropeste-o cu sosul format in tava.
Revista Femeia de Azi
1 kg pulpa de porc
150 g naut
200 ml vin alb
2 fire de ceapa verde
3-4 catei de usturoi
2 cm ghimbir
1 lingurita cu bicarbonat
1 legatura de patrunjel
2 foi de dafin
2 crengute de rozmarin
sare, piper, ulei
Adaugă comentariu