1. Pregătește marinata din toate ingredientele necesare și toarn-o într-o pungă.
2. Pune carnea, leagă punga și dă-o la frigider 24 de ore.
3. Taie legumele după preferinţă (să fie un pic mai mari) și așază-le într-o tavă unsă cu ulei.
4. Pune bucata de carne strânsă sub formă de rulou și strecoară marinata deasupra.
5. Sărează și piperează după gust, acoperă cu o folie și dă 60 de minute la cuptorul preîncălzit.
6. Scoate folia și lasă la cuptor până ce se auresc legumele, iar carnea capătă o crustă apetisantă.
1 kg fleică de porc
2 morcovi
1 păstârnac
1 rădăcină de pătrunjel
2 cartofi
2 roşii
2 cepe rosii
ulei de măsline
sare
piper
pentru marinată:
120 ml zeamă de lămâie
2 linguri cu ulei de măsline
4 căței de usturoi
1 lingură rozmarin
1 1/2 de linguriţe cu cimbru uscat
2 linguriţe cu muştar
sare
piper
Adaugă comentariu