Home » Ruladă de porc cu legume

Ruladă de porc cu legume

1. Pregătește marinata din toate ingredientele necesare și toarn-o într-o pungă.

2. Pune carnea, leagă punga și dă-o la frigider 24 de ore.

3. Taie legumele după preferinţă (să fie un pic mai mari) și așază-le într-o tavă unsă cu ulei.

4. Pune bucata de carne strânsă sub formă de rulou și strecoară marinata deasupra.

5. Sărează și piperează după gust, acoperă cu o folie și dă 60 de minute la cuptorul preîncălzit.

6. Scoate folia și lasă la cuptor până ce se auresc legumele, iar carnea capătă o crustă apetisantă.

 

Aripioare picante

 

Poza principala

rulada_de_porc_cu_legume_mica.jpg

1 kg fleică de porc

2 morcovi

1 păstârnac

1 rădăcină de pătrunjel

2 cartofi

2 roşii

2 cepe rosii

ulei de măsline

sare

piper

 

pentru marinată:

120 ml zeamă de lămâie

2 linguri cu ulei de măsline

4 căței de usturoi

1 lingură rozmarin

1 1/2 de linguriţe cu cimbru uscat

2 linguriţe cu muştar

sare

piper

 

Rulada mozaic

Pentru masa de duminică, alege să prepari pentru cei dragi rulada de porc cu legume şi nu vei regreta!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE