Rulada de porc cu spanac si prune uscate

1.Căleşte ceapa în puţin ulei încins, adaugă prunele şi vinul. Lasă să fiarbă înăbuşit. Când lichidul s-a evaporat, lasă amestecul să se răcorească şi dă-l prin maşina de tocat.

2.Între timp, opăreşte împreună frunzele de spanac şi migdalele fără coajă, scurge-le şi toacă-le din cuţit şi amestecă-le cu parmezanul.

3.Bate bucata de carne cu ciocanul pentru şniţele şi întinde-o pe masa de lucru. 

4.Unge-o cu amestecul de pastă de prune şi continuă cu amestecul de spanac. 

5.Rulează şi leag-o cu aţă alimentară. Rumeneşte-o într-o tigaie în care ai încins nişte ulei.

6.Pune rulada de porc împlută într-o tavă, pune şi grăsimea în care ai rumenit-o, stropeşte-o cu puţină apă, acoperă şi dă la cuptorul încins pentru 30 de minute.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

rulada_de_porc_cu_spanac_si_prune_uscate_mi.jpg

1 kg pulpă de porc

200 g prune uscate

200 g frunze de spanac

50 g parmezan

100 ml vin alb/roşu

50 g nucă

1 ceapă

50 g migdale 

ulei

O ruladă de porc gustoasă, potrivită pentru o masă în familie.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE