Home » Rulada de porc cu spanac si prune uscate

Rulada de porc cu spanac si prune uscate

1.Căleşte ceapa în puţin ulei încins, adaugă prunele şi vinul. Lasă să fiarbă înăbuşit. Când lichidul s-a evaporat, lasă amestecul să se răcorească şi dă-l prin maşina de tocat.

2.Între timp, opăreşte împreună frunzele de spanac şi migdalele fără coajă, scurge-le şi toacă-le din cuţit şi amestecă-le cu parmezanul.

3.Bate bucata de carne cu ciocanul pentru şniţele şi întinde-o pe masa de lucru. 

4.Unge-o cu amestecul de pastă de prune şi continuă cu amestecul de spanac. 

5.Rulează şi leag-o cu aţă alimentară. Rumeneşte-o într-o tigaie în care ai încins nişte ulei.

6.Pune rulada de porc împlută într-o tavă, pune şi grăsimea în care ai rumenit-o, stropeşte-o cu puţină apă, acoperă şi dă la cuptorul încins pentru 30 de minute.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

rulada_de_porc_cu_spanac_si_prune_uscate_mi.jpg

1 kg pulpă de porc

200 g prune uscate

200 g frunze de spanac

50 g parmezan

100 ml vin alb/roşu

50 g nucă

1 ceapă

50 g migdale 

ulei

O ruladă de porc gustoasă, potrivită pentru o masă în familie.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE