1.Căleşte ceapa în puţin ulei încins, adaugă prunele şi vinul. Lasă să fiarbă înăbuşit. Când lichidul s-a evaporat, lasă amestecul să se răcorească şi dă-l prin maşina de tocat.
2.Între timp, opăreşte împreună frunzele de spanac şi migdalele fără coajă, scurge-le şi toacă-le din cuţit şi amestecă-le cu parmezanul.
3.Bate bucata de carne cu ciocanul pentru şniţele şi întinde-o pe masa de lucru.
4.Unge-o cu amestecul de pastă de prune şi continuă cu amestecul de spanac.
5.Rulează şi leag-o cu aţă alimentară. Rumeneşte-o într-o tigaie în care ai încins nişte ulei.
6.Pune rulada de porc împlută într-o tavă, pune şi grăsimea în care ai rumenit-o, stropeşte-o cu puţină apă, acoperă şi dă la cuptorul încins pentru 30 de minute.
credit foto: Thinckstock
1 kg pulpă de porc
200 g prune uscate
200 g frunze de spanac
50 g parmezan
100 ml vin alb/roşu
50 g nucă
1 ceapă
50 g migdale
ulei
Adaugă comentariu