1.Spală carnea şi tai-o într-o bucată, apoi bate-o cu ciocanul de şniţele. Presară puţină sare şi piper. Spală ardeii, curăţă-i de cotoare şi seminţe şi taie-i felii subţiri. Curăţă ceapa şi toac-o mărunt, iar baconul taie-l felii subţiri.
2.În puţin ulei încins căleşte ceapa până devine translucidă, apoi adaugă baconul, pasta de roşii, sare şi piper. Căleşte până ce sosul se leagă. Întinde carnea şi pune acest sos peste ea, apoi rulează cât mai strâns şi leagă rulada cu sfoară.
3.Pune rulada într-o tavă unsă cu ulei, unge şi carnea, adaugă o ceaşcă de apă şi dă la cuptor pentru 50 de minute. Cu 10 minute înainte să stinge focul unge rulada cu ketchup. Las-o să se răcească înainte să o tai. Serveşte cu paste sau orez.
Credit foto: Photoland/Profimedia
1 kg pulpă de porc
2 ardei graşi
2 cepe
50 g bacon
2 linguri pastă de roşii
2 linguri cu ketchup
ulei
piper
sare
Adaugă comentariu