Ruladă de porc

1.Spală carnea şi tai-o într-o bucată, apoi bate-o cu ciocanul de şniţele. Presară puţină sare şi piper. Spală ardeii, curăţă-i de cotoare şi seminţe şi taie-i felii subţiri. Curăţă ceapa şi toac-o mărunt, iar baconul taie-l felii subţiri.

2.În puţin ulei încins căleşte ceapa până devine translucidă, apoi adaugă baconul, pasta de roşii, sare şi piper. Căleşte până ce sosul se leagă. Întinde carnea şi pune acest sos peste ea, apoi rulează cât mai strâns şi leagă rulada cu sfoară.

3.Pune rulada într-o tavă unsă cu ulei, unge şi carnea, adaugă o ceaşcă de apă şi dă la cuptor pentru 50 de minute. Cu 10 minute înainte să stinge focul unge rulada cu ketchup. Las-o să se răcească înainte să o tai. Serveşte cu paste sau orez.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Ruladă de porc cu legume

Poza principala

rulada_porc_mica.jpg

1 kg pulpă de porc

2 ardei graşi

2 cepe

50 g bacon

2 linguri pastă de roşii

2 linguri cu ketchup

ulei

piper

sare

 

Ruladă picantă

Vrei să prepari şi altceva decât o banală tocăniţă de porc? Foloseşte sosul pentru a umple carnea şi vei obţine o delicioasă şi senzaţională ruladă de porc.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE