Home » Promo » Ruladă de spanac
Promo

Ruladă de spanac

1.Lasă spanacul să se dezgheţe într-o strecurătoare. Stoarce-l bine şi pune-l în blender cu untul şi mixează. Pune amestecul într-un castron şi adaugă gălbenuşurile, făina, un praf de sare, iar la urmă albuşurile bine bătute.

2.Tapetează cu hârtie pergament o tavă de copt şi întinde peste ea acest aluat. Dă la cuptor pentru 15 minute.

3.Fierbe morcovul în apă cu sare, apoi taie un morcov pai (ca pe cartofi), iar restul dă prin răzătoare mare. Freacă brânza de vaci cu untul moale până se omogenizează, condimenteză cu sare şi piper, apoi amestecă cu morcovul ras.

4.Scoate aluatul cald pe un prosop umed de bucătărie, unge-l cu crema de brânză, pune bucăţiele de morcov pe marginea foii şi apoi rulează. Înfăşoară rulada de spanac într-o folie şi ţine-o la frigider cel puţin două ore înainte s-o tai.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Rulada de spanac cu sunca

Poza principala

rulada_spanac_mica.jpg

500 g spanac congelat

3 căţei de usturoi

125 g unt

4 ouă

80 g făină albă

80 g făină integrală

Sare

 

pentru umplutură

200 g morcovi

100 g unt

300 g brânză de vaci

Piper

Sare

 

Clafoutis cu praz si branza Cheddar

Este un antreu senzațional, ce poate fi servit la orice ocazie festiva sau petrecere. Deși pare o rețetă sofisticată, rulada de spanac se prepară ușor și rapid, fără mare cheltuială.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.