1.Pentru umplutură, amestecă pesmetul, parmezanul, salvia, maghiranul, usturoiul zdrobit, busuiocul și chimenul. Adauă puțin ulei, cât să legi amestecul aromat.
2.Bate bine antricotul de vită. Unge-l cu amestecul de ierburi și rulează. Presară-l cu sare, piper și fulgi de ardei iute, apoi rumenește-l înt-o tigaie cu puțin ulei, apoi dă-l la cuptor 15-25 de minute, în funcție de cât de groasă este rulada de carne de vită. Servește cu boabe de rodie și felii de pâine prăjită frecată cu usturoi.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
600 g antricot de vită
2-3 linguri cu pesmet
2-3 linguri cu parmezan
1 lingură cu salvie
1 lingură cu maghiran
½ linguriță cu busuioc
½ linguriță cu chimen măcinat
1 cățel de usturoi
sare, piper, fulgi de ardei iute
ulei
Cu toate că este mai pretențioasă, carnea de vită are un gust unic, deosebit. Dacă găsești în magazin o bucată frumoasă de antricot, încearcă rețeta de ruladă de vită cu ierburi.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu