Rulada de vita cu ierburi

1.Pentru umplutură, amestecă pesmetul, parmezanul, salvia, maghiranul, usturoiul zdrobit, busuiocul și chimenul. Adauă puțin ulei, cât să legi amestecul aromat.

2.Bate bine antricotul de vită. Unge-l cu amestecul de ierburi și rulează. Presară-l cu sare, piper și fulgi de ardei iute, apoi rumenește-l înt-o tigaie cu puțin ulei, apoi dă-l la cuptor 15-25 de minute, în funcție de cât de groasă este rulada de carne de vită. Servește cu boabe de rodie și felii de pâine prăjită frecată cu usturoi.

credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

rulada_de_vita_cu_ierburi_mi.jpg

600 g antricot de vită

2-3 linguri cu pesmet

2-3 linguri cu parmezan

1 lingură cu salvie

1 lingură cu maghiran

½ linguriță cu busuioc

½ linguriță cu chimen măcinat

1 cățel de usturoi

sare, piper, fulgi de ardei iute

ulei

Cu toate că este mai pretențioasă, carnea de vită are un gust unic, deosebit. Dacă găsești în magazin o bucată frumoasă de antricot, încearcă rețeta de ruladă de vită cu ierburi.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE