Rulada de vitel cu omleta

  1. Bate carnea ca pentru șnițel. Pregătește un amestec din sumac și fulgi de chili, în măsură egală, chimen zdrobit, sare și pper proaspăt măcinat, și ulei, cât să se lege o pastă. Unge carnea și las-o să stea măcar o oră la temperatura camerei. Cel mai bine ar fi dacă ai lăsa carnea în frigider peste noapte.
  2. Între timp, pregătește o omletă simplă din ouă, sare și piper și, opțional, fulgi de chili.
  3. Așază omleta peste carnea aromată și rulează. Frige-o pe toate părțile în puțin unt încins și dă rulada cu omletă la cuptor 20 de minute. Servește-o cu garnitură de legume.

 

credit foto: Thinckstock

Poza principala

537641659_copy_2.jpg

500 g carne de vițel (ceafă, antricot)

5 ouă

sumac

fulgi de chili

chimen

sare

piper

ulei

 

unt

Rulada de vițel cu omletă este perfectă pentru un prânz împreună cu cei dragi.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE