- Bate carnea ca pentru șnițel. Pregătește un amestec din sumac și fulgi de chili, în măsură egală, chimen zdrobit, sare și pper proaspăt măcinat, și ulei, cât să se lege o pastă. Unge carnea și las-o să stea măcar o oră la temperatura camerei. Cel mai bine ar fi dacă ai lăsa carnea în frigider peste noapte.
- Între timp, pregătește o omletă simplă din ouă, sare și piper și, opțional, fulgi de chili.
- Așază omleta peste carnea aromată și rulează. Frige-o pe toate părțile în puțin unt încins și dă rulada cu omletă la cuptor 20 de minute. Servește-o cu garnitură de legume.
credit foto: Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
500 g carne de vițel (ceafă, antricot)
5 ouă
sumac
fulgi de chili
chimen
sare
piper
ulei
unt
Rulada de vițel cu omletă este perfectă pentru un prânz împreună cu cei dragi.
Facebook Comments
Adaugă comentariu