Home » Ruladă din carne tocată

Ruladă din carne tocată

1.Într-un castron, condimentează carne tocată cu sare și piper. Încorporează laptele și jumătate din cantitatea de cașcaval. Acoperă și lasă la rece 15 minute.

2.Separat, călește ceapa în untul topit împreună cu ciupercile feliate și ardeiul tăiat în cubulețe. Presară un praf de sare și piper. La final, toarnă trei ouă bătute cu restul de cașcaval. Lasă să se lege bine compoziția, după care oprește focul.

3.Pe o folie alimentară întinde compoziția de carne. Pune deasupra rondele de ceapă verde și trei amestecul de ciuperci. Rulează cu grijă și așaz-o într-o formă stropită cu ulei. Unge deasupra cu ou bătut, acoperă cu un capac și  lasă rulada din carne la cuptor, la foc moderat, timp de 40 minute. Îndepărtează capacul și mai lasă 20 de minute. Aceasta rulada din carne tocata este excelenta atat calda, cat si rece.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Ruladă de porc cu prune uscate

Poza principala

profimedia-0173239380_mica.jpg

800 g carne tocată de porc

100 ml lapte

100 g cașcaval rasă afumat

200 g ciuperci

4 ouă

1 ardei roșu

1 ceapă

2 fire de ceapă verde 

2 linguri cu unt

ulei de măsline

sare

piper

 

Ruladă de porc cu omletă

De cele mai multe ori din carne tocată pregătești chiftele sau perișoare. Încearcă această ruladă din carne tocata să vezi cât este de bună!
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE