1.Într-un castron, condimentează carne tocată cu sare și piper. Încorporează laptele și jumătate din cantitatea de cașcaval. Acoperă și lasă la rece 15 minute.
2.Separat, călește ceapa în untul topit împreună cu ciupercile feliate și ardeiul tăiat în cubulețe. Presară un praf de sare și piper. La final, toarnă trei ouă bătute cu restul de cașcaval. Lasă să se lege bine compoziția, după care oprește focul.
3.Pe o folie alimentară întinde compoziția de carne. Pune deasupra rondele de ceapă verde și trei amestecul de ciuperci. Rulează cu grijă și așaz-o într-o formă stropită cu ulei. Unge deasupra cu ou bătut, acoperă cu un capac și lasă rulada din carne la cuptor, la foc moderat, timp de 40 minute. Îndepărtează capacul și mai lasă 20 de minute. Aceasta rulada din carne tocata este excelenta atat calda, cat si rece.
Credit foto: Photoland/Profimedia
800 g carne tocată de porc
100 ml lapte
100 g cașcaval rasă afumat
200 g ciuperci
4 ouă
1 ardei roșu
1 ceapă
2 fire de ceapă verde
2 linguri cu unt
ulei de măsline
sare
piper
Adaugă comentariu