Revista Practic în bucătărie

Ruladă în foitaj

1. Pune mușchiuletul la fiert în apa cu sare, boabe de piper și foaia de dafin.

2. Între timp, desfa broccoli buchetele și pune-l la fiert în apa cu sare. Scurge apa și trece totul printr-o sita. Adauga untul și subtiaza piureul cu putin lapte.

3. Întinde crema de broccoli pe foaia de aluat decongelat. Așaza carnea fiarta, dupa care ruleaza cu grija.

4. Pune rulada într-o tava tapeta cu hârtie de copt. Lasa la cuptor aproximativ 20-30 de minute.

 

Ruladă de miel

Poza principala

rulada_in_foitaj_mica.jpg

400 g aluat de foitaj

1 mușchiuleț de porc

1 broccoli mic

1 lingura cu unt

1 cescuta cu lapte

1 foaie de dafin

sare

piper boabe

 

Drob în aluat

Ușor de gatit și foarte gustos, rulada în foitaj merita un loc în rețetarul tău.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE