1.Se taie ciolanul si muschiul cubulete, se condimenteaza cu sare si piper si se asaza intr-o tava. Se stropeste totul cu putin ulei si apa si se lasa la cuptor sa se inabuse.
2.Separat, se pun cartofii la fiert in apa cu un praf de sare, dupa care se zdrobesc cu mixerul si se amesteca bine cu cascavalul ras, smantana si untul.
3.Piureul astfel obtinut se sareaza, dupa gust, se subtiaza cu laptele caldut si se intinde peste el o folie de aluminiu.
4.Din loc in loc, se pun cubulete de carne si se presara rozmarin. Se ruleaza cu mare grija, dupa care se inveleste rulada in folia de aluminiu. Se lasa la cuptor, la foc moderat, 30 de minute.
5.Se taie deasupra folia, indepartandu-se usor, se unge cu putin galbenus si se mai lasa 10-15 minute, pana prinde crusta. Se taie rulada numai dupa ce s-a racorit putin.
300 g ciolan afumat
400 g muşchi de porc
800 g cartofi
200 g smântână
50 g unt
1 ceşcuţă cu lapte
1 gălbenuş
rozmarin
sare
piper
ulei
200 g caşcaval
Adaugă comentariu