Home » Rulada rapida cu crema de ciocolata

Rulada rapida cu crema de ciocolata

1. Cerne făina împreună cu praful de copt și un vârf de cuțit de sare fină.

2. Bate cu mixerul zahărul, ouăle, vanilia și apa până obții o cremă fină și deschisă la culoare.

3. Încorporează treptat ingredientele uscate în crema de ouă și zahăr.

4. Toarnă compoziția de ruladă în tava mare de cuptor tapetată cu hârtie și coace-o 20 de minute sau până foaia de ruladă s-a rumenit ușor.

5. Cât este călduță, răstoarnă foaia de ruladă pe o hârtie curată sau un prosop curat de bucătărie și ruleaz-o cu grijă.

6. Când s-a răcit, desfă cu atenție foaia și unge-o cu un strat generos de cremă de ciocolată. Pentru un plus de gust, poți să presari deasupra creme și un strat fin de alune/nuci zdrobite.

7. Rulează din nou, împacheteaz-o într-o folie și dă-o la rece câteva ore. Feliaz-o doar în momentul servirii. Pudreaz-o cu zahăr vanilat sau decoreaz-o rulada rapidă cu cremă de ciocolată cu frișcă bătută proaspăt.

credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

rulada_rapida_cu_crema_de_ciocolata_mi.jpg

400 g cremă de ciocolată (Nutella, Finetti)

200 g zahăr tos

200 g făină

6 ouă

4 linguri cu apă

1 pliculeț cu praf de copt

2 pliculețe cu zahăr vanilinat

sare

Pentru un desert gata cât ai clipi, plin de ciocolată ispititoare, pregătește rețeta de ruladă rapidă.
Numar de portii
10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE