Home » Rulou cu jeleu de lamaie

Rulou cu jeleu de lamaie

1. Preincalziti cuptorul la 200°. 

2. Ungeti o tava de 30 cm x 20 cm cu hartie de copt. 

3. Amestecati ouale si zaharul timp de 10 minute pana ce amestecul se ingroasa si prinde o culoare pala. 

4. Amestecati compozitia cu faina si puneti-o in tava.

5. Coaceti timp de 5-10 minute pana ce a crescut. Reduceti temperatura la 120°. 

6. Presarati cu zahar pudra si intoarce-ti compozitia pe un prosop de bucatarie. Scoateti hartia din tava, intoarceti marginile aluatului si rulati pornind din margini. Lasati-l sa se raceasca. 

7. Turnati apa fierbinte peste miezul de portocale si lasati un 1 minut pana scurgeti printr-o sita. Presarati putin zahar pudra.  

8. Intindeti aluatul rulat si puneti jeleul de lamaie si miezul de portocale uniform. Rulati-l din nou si presarati-l cu zahar pudra. 

9. Serviti cu frisca.

Poza principala

h_01062098mica.jpg

3 oua 
75 g zahar pudra (plus extra)
75 g faina 
miez taiat de la 1-2 portocale
circa 150 g jeleu de lamaie
Pentru servire:
zahar pudra
frisca

Suprinde-ti jumatatea cu un desert care arata cel putin la fel de bine pe cat este de gustos.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.