1. Preincalziti cuptorul la 200°.
2. Ungeti o tava de 30 cm x 20 cm cu hartie de copt.
3. Amestecati ouale si zaharul timp de 10 minute pana ce amestecul se ingroasa si prinde o culoare pala.
4. Amestecati compozitia cu faina si puneti-o in tava.
5. Coaceti timp de 5-10 minute pana ce a crescut. Reduceti temperatura la 120°.
6. Presarati cu zahar pudra si intoarce-ti compozitia pe un prosop de bucatarie. Scoateti hartia din tava, intoarceti marginile aluatului si rulati pornind din margini. Lasati-l sa se raceasca.
7. Turnati apa fierbinte peste miezul de portocale si lasati un 1 minut pana scurgeti printr-o sita. Presarati putin zahar pudra.
8. Intindeti aluatul rulat si puneti jeleul de lamaie si miezul de portocale uniform. Rulati-l din nou si presarati-l cu zahar pudra.
9. Serviti cu frisca.
3 oua
75 g zahar pudra (plus extra)
75 g faina
miez taiat de la 1-2 portocale
circa 150 g jeleu de lamaie
Pentru servire:
zahar pudra
frisca
Adaugă comentariu