Rulou picant de brânză

1.Într-un castronel amestecă pătrunjelul cu câte o lingură de busuioc și chives. Lasă deoparte.

2.Amestecă brânza de capră sfărâmată cu crema de brânză până devine o compoziție spumoasă. 

3.Adaugă apoi restul de chives și busuioc, roșiile uscate tocate mărunt, piperul și usturoiul. 

4.Amestecă și dă compoziție forma de rulou. Tăvălește-l prin amestecul de ierburi din castronel.

5.Dă la rece 2-3 ore înainte de a servi ruloul picant de brânză cu biscuiți sărați sau paina prajita.

credit foto: http://www.bhg.com

 

Bruschete cu crema de branza

Poza principala

rulada_mica.jpg

225 g cremă de brânză 

110 g brânză de capră 

3-4 roșii uscate în ulei

3 linguri cu chives tocate mărunt (sau cozi fine de ceapă)

3 linguri cu busuioc proaspăt tocat

2 linguri cu pătrunjel verde tocat

½ linguriță cu piper proaspăt măcinat

1 cățel de usturoi zdrobit

biscuiți sărați

 

Crema de brânza cu marar

Un antreu simplu de făcut și foarte gustos, perfect pentru mesele cu cei dragi.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE