1. Spală bine ardeii, șterge-i cu un șervet absorbant, după care rumenește-i pe o tablă încinsă. Pune-i într-un castron, presară un praf de sare și acoperă-i cu un capac. În acest fel se vor curăța mai ușor.
2. Separat, zdrobește brânza feta cu o furculiță și amestec-o ușor cu ceapa verde tăiată rondele. Potrivește gustul de sare și lasă la rece câteva minute să se întrepătrundă aromele.
3. Curăță ardeii de pieliță, cretează-i pe o parte și îndepărtează cu grijă cotorul și semințele. Întinde pasta de brânză și rulează ușor. Prinde cu fire de ceapă și stropește cu ulei de măsline. Așază rulourile pe pat de rucola și stropește cu ulei de măsline în momentul servirii.
Credit foto: Photoland/Profimedia
3 ardei grași roșii
3 ardei grași galbeni
400 g brânză feta
100 g rucola
1 legătură de ceapă verde
ulei de măsline
piper
Adaugă comentariu