Opărește fi rele de sparanghel în apă cu sare. Taie pieptul de curcan în felii, bate-le ușor și presară sare. Unge fiecare felie de carne cu puţină cremă de brânză frecată cu mărar tocat fin. Așază în mijloc bucăţi de sparanghel și rulează. Învelește fiecare rulou în folie de aluminiu și strânge bine. Așază rulourile într-o tavă și lasă-le la cuptor, 40-45 de minute. Desfă ușor folia și lasă-le câteva minute să se rumenească. Amestecă muștar cu ulei. Încorporează gălbenușurile zdrobite și frecate cu zahărul și smântâna. Adaugă oţetul și puţină apă rece și amestecă bine. Potrivește gustul de sare și servește rulourile cu sos din belșug.
1 piept de curcan
8 fire de sparanghel
100 g cremă de brânză
Pentru sos
50 g muştar
50 ulei
3 gălbenușuri fierte
2 linguri cu oțet de mere
2 linguri cu smântână
2 linguriţe cu zahăr pudră
Adaugă comentariu