Rulouri cu trei arome

1. Taie cașcavalul bastonașe și pieptul de curcan în felii. Bate putin carnea ca pentru șnitele și condimenteaz-o cu sare și piper. 

2. Pe fiecare felie, așaza în margine câte un bastonaș de cașcaval. Ruleaza cât poti de strâns și prinde cu o scobitoare.

3.  Îmbraca fiecare rulou în felii subtiri de prosciutto. Așaza rulourile într-o tava unsa cu ulei. Lasa rulourile la cuptor, la foc moderat, 45-50 de minute. 

4. Din când în când, stropește aceste rulouri aromate cu vin. Taie felii mai groase, dupa ce s-au racorit.

 

Rulouri de omleta

Poza principala

rulou_mic.jpg

1 piept de curcan

200 g cascaval

250 g prosciutto

1 cescuta cu vin

ulei

sare

piper

 

Rulouri cu brânză feta

Un antreu delicios de rulouri ce cuprinde o multitudine de arome.
Numar de portii
6
Calorii
390
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE