1. Amestecati cu grija somonul, avocado-ul si ceapa verde. Asezonati cu sucul de lamaie, sare si piperul.
2. Puneti putina faina intr-o farfurie. Adaugati apa pentru a forma o pasta (va fi folosita pentru a „lipi” rulourile).
3. Puneti foile de aluat sub carpa umeda pentru a le impiedica sa se usuce. Luati cate o foaie si asezati-o cu partea mai mica inspre dumneavoastra. Imbracati usor marginile cu amestecul de faina. Puneti o lingura de umplutura pe partea mai mica a foii. Rulati, apoi impaturiti si extremitatile pana cand obtineti forma unui trabuc. Repetati procedura cu fiecare foaie.
4. Incalziti uleiul si prajiti rulourile de avocado si somon pana cand devin aramii. Scurgeti-le apoi pe un prosop de bucatarie si serviti-le calde cu sos chilli dulce.
250g de somon, taiat
2 avocado
6 fire ceapa verde, doar partea alba, taiata fin
suc de lamaie
sare si piper
faina
10 foi de aluat
ulei
sos de chilli dulce
Adaugă comentariu