1. Într-un vas, pune brânza la desărat, după care paseaz-o cu furculiţa sau trece-o printr-o sită.
2. Adaugă smântâna, brânza de vaci, untul şi un praf de sare şi piper. Amestecă energic până obţii o cremă omogenă.
3. Pune apoi ceapa tocată mărunt şi usturoiul zdrobit. Lasă la rece 15 minute. Între timp, spală castraveţii, şterge-i cu un şervet, după care taie-i în felii, pe lungime, potrivit de groase.
4. Condimentează-le cu sare şi piper. Pe fiecare felie de castravete pune câte 1-2 linguri cu cremă de brânză şi rulează uşor.
5. Prinde fiecare rulou cu scobitoare şi lasă la rece până sosesc musafirii.
Poza principala
Galerie foto
2 castraveti
200 g brânză de vaci
400 g brânză telemea
1 lingură cu unt
200 g smântână
1 ceapă
3 căței de usturoi
sare
piper
Un antreu rapid și foarte gustos.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu