- Taie dovleacul în felii, stropește-l cu puțină apă și un praf de sare apoi coace-l în cuptorul preîncăzlit pentru 30 de minute la 200 de grade.
- Pasează dovleacul copt cu o furculită.
- Adaugă telemeua sfărâmată, parmezanul și cimbrul tocat mărunt.
- Potrivește gustul cu sare și piper.
- Unge câte o foaie de aluat, pe o singură parte, suprapune 2 foi și umple-le cu amestecul de dovleac și telemea.
- Învelește umplutura cu laturile foii de aluat, astfel încât să obții rulouri.
- Unge rulourile obținute cu unt topit.
- Așează-le într-o tavă și coace-le pentru 25-30 de minute la 180 de grade.
- Servește rulourile calde.
Credit Foto: Fotolia/ Comugnero Silvana
Poza principala
- 800 g dovleac
- 150 g telemea de vacă
- 2-3 picături ulei
- 4 linguri parmezan ras
- 30 g unt
- 1 crenguță cimbru
- sare
- piper
- 1 pachet foi pentru rulouri
Un aperitiv colorat și gustos perfect pentru o gustare sănătoasă.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu