Home » Rulouri de dovleac cu telemea

Rulouri de dovleac cu telemea

  1. Taie dovleacul în felii, stropește-l cu puțină apă și un praf de sare apoi coace-l în cuptorul preîncăzlit pentru 30 de minute la 200 de grade.
  2. Pasează dovleacul copt cu o furculită.
  3. Adaugă telemeua sfărâmată, parmezanul și cimbrul tocat mărunt.
  4. Potrivește gustul cu sare și piper.
  5. Unge câte o foaie de aluat, pe o singură parte, suprapune 2 foi și umple-le cu amestecul de dovleac și telemea.
  6. Învelește umplutura cu laturile foii de aluat, astfel încât să obții rulouri.
  7. Unge rulourile obținute cu unt topit.
  8. Așează-le într-o tavă și coace-le pentru 25-30 de minute la 180 de grade.
  9. Servește rulourile calde.

  Credit Foto: Fotolia/ Comugnero Silvana

Poza principala

rulouri_cu_dovleac_si_telemea.jpg

  • 800 g dovleac 
  • 150 g telemea de vacă
  • 2-3 picături ulei 
  • 4 linguri parmezan ras
  • 30 g unt
  • 1 crenguță cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 pachet foi pentru rulouri
Un aperitiv colorat și gustos perfect pentru o gustare sănătoasă.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.