Home » Rulouri de omleta

Rulouri de omleta

1. Bate bine ouale într-un castron cu sare si piper. Spala si lasa la scurs frunzele de salata. Curata si feliaza ciupercile câte mai subtire.

2. Pune putin ulei într-o tigaie, cât sa fie mai mult unsa si toarna o treime din ouale batute. Când omleta s-a rumenit bine pe margini întoarce-o pe partea cealalta si mai las-o doua minute, apoi scoate-o pe o farfurie. 

3. Pune doua felii de cascaval, cât omleta este înca fierbinte, câteva felii de ciuperci, doua felii de sunca si doua de salata. Ruleaza cât mai strâns si prinde cu scobitori.

4. Repeta aceasta operatiune înca de doua ori (doua omlete). Când se racesc, taie în felii. Poti încerca una si cu cubulete de rosii.

 

Rulouri cu cremă de ou

Poza principala

rulouri_mici.jpg

10 oua

12 frunze de salata verde

6 felii de sunca

6 felii de cascaval

2 ciuperci 

4 linguri cu ulei

piper

sare

 

Rulouri cu brânză feta

Un mic dejun satios, o gustare savuroasa sau un antreu pentru mese festive, preparat rapid si cu putin ingrediente.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.