Home » Vegetarian & vegan » Rulouri de primavara cu tofu
Vegetarian & vegan

Rulouri de primavara cu tofu

Foto
Fotolia/jarvna
Surprinde-ți prietenii cu aceste rulouri de primăvară cu tofu, ciuperci și mirodenii.
rulouri_de_primavara_cu_tofu.jpg

Dificultate: mediu

Timp de preparare: rapid

Porții: 20 de rulouri

Ingrediente:

  • 150 g tofu
  • 10 g ciuperci uscate
  • 80 g lăstari de soia
  • 1 morcov
  • 6 fire ceapă verde
  • 1 lingură coriandru tocat
  • 30 g tăiței de orez
  • 1 lingură ulei
  • 20 foi de orez
  • sos de soia
  • sos chili

Modalitate de preparare:

  1. Înmuiați ciupercile pentru 30 de minute în apă fierbinte.
  2. Scurgeți-le bine și tocați-le mărunt.
  3. Spălați lăstarii de soia.
  4. Tăiați tofu în batoane subțiri.
  5. Dați morcovul pe răzătoare și tocați ceapa.
  6. Opăriți tăițeii de orez pentru câteva secunde, apoi tăiați-i în bucăți.
  7. Într-o tigaie căliți ușor ceapa cu ulei, adăugați tofu, ciupercile tocate și 1 lingură cu apă.
  8. Lăsați totul să farbă timp de 5 minute la foc domol.
  9. Când legumele sunt gata, amestecași-le într-un bol împreună cu morcovul, lăstarii de soia, tăițeii de orez, frunzele de coriandru tocate și amestecați.
  10. Opăriți câte o foie de orez, apoi plasați câte 1 lingură de amestec în mijlocul acesteia, pliați laturile și rulați.
  11. Serviți cu sos de soia sau sos chili, în funcție de preferință.

 

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE